Aanbod

Heeft u een opening, verjaardag, communie, trouw… op locatie of bij u thuis? Dan kunnen wij u helpen!

Wij verzorgen catering in verschillende prijsklassen en thema’s, met of zonder personeel.

M&M catering verzorgt alles tot in de puntjes, zodat u in alle rust kunt genieten en u kan focussen op uw gasten. Wij zorgen steeds voor een persoonlijke aanpak met de glimlach!

Babyborrel

Subtiele gerechten, pannenkoekenfestijn of dessertbuffetten? Wij zorgen voor een babyborrel op maat van elk budget. Offerte aanvragen.

Communiefeesten

Viert uw kind zijn eerste communie, plechtige communie of lentefeest? Maak er een onvergetelijke dag van en vraag naar onze cateringformule op uw maat. Offerte aanvragen.

Receptie/opening/feest…

Heel erg intiem of verwacht u een massa aan volk en ziet u door de bomen het bos niet meer? Laat ons u helpen om tot de juiste oplossing te komen. Offerte aanvragen.

Home Cooking

Heeft u geen zin om te koken of de deur uit te gaan? Dan kunnen wij u helpen! Met dit concept komen we bij u thuis, werken we in uw keuken en maken wij het diner voor uw gasten.

Elk event vraagt natuurlijk zijn eigen specifieke en persoonlijke benadering. Daarom werken wij niet met vaste formules, maar ontwerpen wij samen met u een offerte op maat. Want onze klant is koning!

Dit kan reeds vanaf 4 personen, telkens met hetzelfde principe: vers, seizoensgebonden en met een eigentijdse twist.

Outdoor cooking & grilling

Denkt u aan een bbq, maar wil je ook genieten van uw feest? Kies hieronder één van onze formules en laat alle zorgen los.

Doordat we constant streven naar kwaliteit kiezen we er ook bewust voor om te werken met de yakiniku en de 'white fire'.

Hieronder reeds een aantal formules die wij aanbieden gans het jaar door. Ons aanbod is natuurlijk groter dan dit, wenst u hierover meer info, vraag er gerust naar.